Liderul AUR, George Simion, susține că partidul său a devenit ținta unor atacuri tot mai grave din partea PSD. Cea mai nouă acuzație este că primarul unei comune din județul Gorj ar fi intrat cu mașina într-un grup de susținători AUR, lovind o tânără în vârstă de 24 de ani care avea un copil în braţe.

Simion a publicat pe o rețea socială acuzații grave la adresa PSD. Liderul AUR susține că Robert Ionuţ Păiuşi, primarul PSD al comunei Stejari, a lovit intenționat susţinători AUR de la volanul mașinii sale, iar printre victime se numără și o tânără mamă.

Campanie electorală cu ghinion, pentru un candidat din Gorj. A lovit cu mașina o femeie și a fugit de la locul faptei

„Alţi membri AUR erau atacaţi pe străzi în timp ce se aflau într-o acţiune electorală. De data aceasta s-a întâmplat în Gorj, localitatea Băceşti. Robert Ionuţ Păiuşi, primarul PSD al comunei Stejari, a intrat cu maşina într-un grup de susţinători AUR, lovind o tânără în vârstă de 24 de ani care avea un copil în braţe. În urma impactului, tânăra a fost transportată de urgenţă la spital. Ce a făcut primarul PSD? A fugit de la locul accidentului, s-a baricadat în birou şi a făcut de urgenţă un live, crezând că minciunile îl vor scăpa de închisoare”, a scris liderul AUR pe pagina oficială. Un alt incident a avut loc și la Buftea, susține Simion, unde „oamenii primarului i-au ameninţat pe membrii şi simpatizanţii AUR, pentru că au îndrăznit să apară la „Zilele Ilfovului”.

„În timp ce ei ne acuză pe noi de extremism, candidaţii noştri sunt agresaţi pe stradă, corturile noastre electorale sunt sfâşiate peste noapte, ba chiar sunt furate de către angajaţii primăriei, aşa cum s-a întâmplat în sectorul lui Negoiţă din Capitală. S-a ajuns până în punctul în care mulţi angajaţi din structurile bugetare sunt monitorizaţi, la propriu, de către superiori pentru a vedea dacă aceştia urmăresc activitatea mea sau a AUR pe reţelele de social media. Securitatea ar fi mândră”, mai spune Simion.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

 

 

Articolul precedentElicopterul cu care zbura președintele Iranului era vechi de aproape jumătate de secol
Articolul următorPrognoza meteo pentru următoarele două săptămâni