Cum Arena Națională nu este disponibilă în această vară pentru meciuri de fotbal, urmând să găzduiască două concerte uriașe, FCSB ar putea disputa câteva meciuri din cupele europene la Târgu Jiu, dacă lucrările la stadion vor fi terminate în timp.

Cum pe Arena Națională sunt așteptați zeci de mii de melomani, mai întâi la concertul lui Ed Sheeran, în 3 iulie, iar apoi la americanii de la Metallica, în 14 august, FCSB ar putea ajunge să joace în cupele europene la Târgu Jiu.

Mutarea a fost anunțată de patronul echipei, Gigi Becali, care luase inițial în calcul disputarea meciurilor la Ploiești sau Craiova, însă a renunțat din cauza posibilelor probleme care ar putea apărea cu suporterii echipelor locale.

”Nu ştim unde jucăm, la Ploieşti am înţeles că suporterii de acolo fac gălăgie. Şi la Craiova, ar fi la fel. Nu vrem să fie discuţii cu suporterii, între suporteri şi conducere, vrem să fie pace. Şi dacă o să fim agreaţi undeva… E posibil la Pandurii Târgu Jiu. Oriunde, numai să fie cu pace”, a declarat Becali, la DigiSport.

Stadionul din Târgu Jiu, care ar fi trebuit inaugurat în urmă cu doi ani, a primit finanțarea necesară pentru finalizarea lucrărilor și ar putea fi gata, susțin autoritățile locale, în această vară.

Articolul precedentÎncepe marea deszăpezire pe Transalpina
Articolul următorUn tânăr din Rovinari a distrus zona de picnic a orașului