Gimnasta gorjeană Denisa Golgotă, care a fost singura reprezentantă a României în finalele de la Campionatele Europene de la Szczecin, nu a reușit să cucerească nicio medalie.

Sportiva în vârstă de 17 ani, născută în comuna gorjeană Alimpești, s-a clasat abia pe locul 17 la individual compus, după evoluții sub așteptări la bârnă și paralele, dar cu note bune la sărituri și sol.

În finalele pe aparate, Denisa Golgotă a lipsit doar din cea de la paralele. La sărituri a fost a șasea, după o primă evoluție excelentă, însă cea de-a doua săritură, cu o dificultate mai redusă și o execuție mai slabă, a costat pe româncă locul pe podium.

La bârnă, românca s-a clasat pe locul 5, la mai mult de o jumătate de punct de podium, iar la sol a ratat la mustață o medalie, fiind notată cu 13,366, la doar 0,1 puncte de podium.

România se întoarce de la Europenele de gimnastică fără nicio medalie. Rusia a dominat întrecerile feminine, cu 15 medalii (7 de aur), în timp ce Franța a luat 6 (2 de aur), iar Marea Britanie – 7 (2 titluri europene).

Articolul precedentÎncă un deces la Complexul Energetic Oltenia
Articolul următorOperație în premieră la spitalul din Târgu Jiu