Scrisoarea semnată de trei lideri importanți ai PSD, Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu, în care i se cere demisia președintelui Liviu Dragnea, a scindat cel mai mare partid din România.

Înaintea Comitetului Executiv de vineri, Liviu Dragnea pare să aibă, în continuare, susținerea majorității filialelor județene, printre care se află și cea din Gorj.

”Eu sper că se vor rezolva toate aceste probleme. Nu ştiu mai multe despre această scrisoare. Am aflat şi eu de la televizor. Eu cred că se liniştesc lucrurile până la urmă şi vom merge pe linia pe care o va decide majoritatea în partid“, a declarat deputatul PSD de Gorj Mihai Weber.

Se pare că pesediștii gorjeni nu vor să îl lase la greu pe Liviu Dragnea, cu toate că numeroase filiale județene s-au declarat deja în favoarea înlăturării liderului partidului.

Alături de PSD Gorj, Dragnea se mai bucură de susținerea filialelor din Vâlcea, Dolj, Teleorman, Arad, Alba, Cluj, Bistrița Năsăud, Satu Mare, Maramureș, Botoșani, Iași, Neamț, Bacă, Sibiu, Brașov, Galați, Teleorman, dar și Harghita și Covasna.

Pe de altă parte, filialele din București, Ilfov, Timiș, Caraș Severin, Cluj, Suceava, Argeș, Olt, Dâmbovița, Giurgiu, Vaslui, Vrancea, Buzău, Ialomița, Constanța și Brăila ar fi de acord cu înlăturarea lui Dragnea de la șefia PSD.

Articolul precedentCât costă o garsonieră în Târgu Jiu? Prețul locuințelor e în creștere
Articolul următorLa școala din Albeni se țin nunți, nu cursuri