Deputatul de Gorj, Victor Ponta, care l-a susținut în primul tur al alegerilor prezidențiale pe Mircea Diaconu, și-a anunțat planurile pentru a doua rundă de scrutin, care îi va pune față în față pe președintele în exercițiu, Klaus Iohannis, și liderul PSD, Viorica Dăncilă.

Ponta e dezamăgit de oferta electorală, însă va merge la vot pe 24 noiembrie. Chiar și așa, învinsul din turul doi, în urmă cu cinci ani, a spus că nu îl va alege nici pe Iohannis, nici pe Dăncilă.

”Fac parte din acel mare grup de români (probabil peste 50%) care nu este mulțumit și nu va vota pe 24 noiembrie nici pentru Klaus Iohannis, nici pentru (Doamne-ferește) Viorica Dăncilă – nu îi consider pe niciunul Președintele de care are nevoie România în următorii 5 ani. Nu voi vota pe lozinca «răul cel mai mic», nu voi vota contra! Cei care sunt mulțumiți de unul dintre cei doi candidați vor merge și îi vor vota – dacă doriți să mă înjurați pe mine și pe cei care nu îi votăm pe niciunul puteți să o faceți (cei mai stupizi și inutili comentatori sunt oricum cei care mă înjură din reflex – că sunt comunist, pesedist, bla bla – fără să citească măcar că am spus că nu o votez pe Dăncilă)! Aș vrea însă să vă gândiți puțin cam ce Președinte v-ați dori pentru România (și să vedeți dacă această dorință se regăsește în Klaus Iohannis – de Dăncilă nici nu e cazul să întreb)!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ponta mai crede că nu vor fi surprize în turul al doilea și că va fi o prezență redusă la urne.

Articolul precedentO femeie a fost lovită de o mașină chiar lângă Spitalul din Târgu Jiu
Articolul următorPrimăria Târgu Jiu investește un milion de lei în Hotelul Sport