Pandurii Târgu Jiu încearcă să oprească seria proastă de rezultate pe terenul liderului Chindia Târgoviște. Gorjenii au pierdut cinci din ultimele șase meciuri, dar singurul succes a fost tot în fața echipei care conducea clasamentul Ligii 2, Sportul Snagov.

După un start excelent de sezon, cu un joc ofensiv exuberant, oamenii lui Adrian Bogoi au intrat într-o pasă neagră. Vin după trei înfrângeri la rând, în fața unor echipe poate mai puțin talentate, dar mai muncitoare și mai concentrate.

”De o lună şi jumătate s-a scurtcircuitat ceva. E clar că nu mai suntem cei care am fost în primele etape, deşi nu văd de ce. Existau toate premisele să avem continuitate în rezultate. Suntem acelaşi lot, suntem băieţi tineri, talentaţi. Cred însă că i-a dus valul, după ce au avut o serie pozitivă”, a spus secundul Dragoș Militaru după eșecul de săptămâna trecută cu Metaloglobus, scor 1-2.

Meciul de la Târgoviște, de sâmbătă, care poate fi urmărit la televizor de la ora 12:30, va fi unul extrem de dificil pentru gorjeni. Chindia e o echipă cu ambiție și experiență, cu ambiții vechi de promovare în prima ligă. În acest an, dâmbovițenii par să aibă un culoar bun.

Chindia este o echipă în viteză maximă, având opt victorii consecutive în Liga 2, pe care o conduce, după 15 etape, cu 35 de puncte. Pandurii au strâns doar 21 de puncte, și ocupă locul 9.

Articolul precedentO herghelie de cai s-a plimbat printr-un cartier din Târgu Jiu 
Articolul următorGorjean condamnat pentru trafic de droguri în Finlanda