Liderul organizației PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, a anunțat că o nouă conducere a grupării județene va fi aleasă cel târziu în luna ianuarie.

Cârciumaru a precizat că nu va mai candida la șefia PSD Gorj, urmând să îi susțină pe Mihai Weber și Cosmin Popescu pentru conducerea partidului.

”Îl voi susține pe domnul Mihai Weber pentru această funcție și pe domnul Cosmin Popescu pentru funcția de președinte executiv. Important este să fim uniți, să facem față tuturor atacurilor politice și să ne implicăm prin oamenii pe care îi avem pe pozițiile de răspundere pentru a pune în aplicare planul de guvernare”, a declarat președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Mai mult, potrivit senatorului PSD, a început și sondajul pentru desemnarea candidatului care va reprezenta gruparea politică la alegerile pentru Primăria Târg Jiu din 2020.

Rămâne de văzut pe cine vor alege reprezentații PSD drept candidat la funcția de edil al municipiului, fiind luați în considerare atât membri de partid, cât și persoane neimplicate politic.

Articolul precedentAccident cu 4 victime la Drăgoieni
Articolul următorUn sistem modern de valorificare a deșeurilor ar putea fi instalat la Motru