Caz unic în județul Gorj: Comuna Stoina a rămas fără primar, după ce atât primarul ales, cât și viceprimarul au fost declarați incompatibili de Agenția Națională de Integritate.

După Ioana Bușe, primărița aleasă în 2016, și viceprimarul Cristian Ionescu, care îi preluase atribuțiile, a fost declarat incompatibil, după ce s-a dovedit că în perioada 26 iunie 2012 – 27 septembrie 2013 a deținut simultan cu funcția de viceprimar și calitatea de membru în cadrul Consiliului de Administrație al Liceului Tehnologic Stoina.

În prezent, Primăria Stoina este condusă de un consilier local. Cel mai probabil, la Stoina vor fi organizate alegeri anticipate.

“Eu cred că, în luna mai, atunci când vor fi alegeri europarlamentare, mai mult ca sigur, vom avea şi alegeri parţiale la Stoina, dacă este să ne raportăm la judeţul Gorj, dar cred că situaţia se va regăsi şi în judeţele unde primăriile au rămas fără primar sau viceprimar”, a declarat Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD, partid din care fac parte cei doi edili incompatibili.

Articolul precedentMedicul din Târgu Jiu care a refuzat să trateze o pacientă s-a ales cu salariul scăzut timp de trei luni
Articolul următorSpitalul din Târgu Jiu, executat silit: A rămas fără 2 milioane de lei