Florin Papuc, președintele USR Bălești, a fost luat la bătaie de consilierul local liberal Ion Bălan.

Primul a depus plângere la poliție, iar agenții investighează incidentul, în care reprezentantul USR a fost înjurat și agresat de membrul PNL în plină stradă, în timpul strângerilor de semnături pentru candidații la funcția de președinte al țării.

Consilierul liberal are 67 de ani și a reușit să îi spargă și ecranul de la telefon useristului de 36 de ani, polițiști întocmind deja un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și distrugere.

Liberalii s-au distanțat de gesturile violente ale colegului lor, însă a precizat că liderul USR Bălești este o persoană conflictuală și că ar fi vorba de provocări.

USR cere excluderea agresorului din politică.

Aceeasi mizerie: consilier PNL ia la bataie un membru USR Gorj

Consilier local PNL îl ia la bătaie pe colegul nostru de la USR Gorj, Florin Papuc, în timp ce acesta strângea semnături prin comuna Bălesti pentru candidatura lui Dan Barna la președinția României.Cu astfel de reprezentanți, PNL Gorj nu va scapă repede de "PSD și PNL aceeași mizerie".Deranjat că ai noștri colegi de la USR Bălești inventariază activitatea consilierilor locali, iar consilierul PNL Bălan Ion (Nesa) nu a făcut vreun proiect de când este consilier, dar și-a angajat fiica în primărie, acesta a zărit membrii USR Balesti strângând semnături prin comună și după amenințarea "Când ți-oi f..te una în bot…!" a și trecut la fapte.Colegul nostru nu a răspuns provocării și a încercat să se apere, alegându-se cu ceva vânătăi, telefonul spart, ochelarii sparți și cu listele de semnături aruncate, pe lângă pleiadă de cuvinte "demne" de un reprezentant al lui Brătianu.Dacă la USR Gorj ar ajunge un astfel de specimen, ar fi exclus în secundă doi. La alte partide, astfel de oameni sunt consilieri locali, iar conducerea județeană probabil că se mândrește cu ei.România nu se poate face bine cu astfel de oameni! Solicităm conducerii PNL Gorj retragerea sprijinului politic pentru oameni cu astfel de comportamente și îndemnăm toți competitorii electorali la o campanie curată, din care să câștige cel mai bun!

Publicată de Radu Miruţă pe Luni, 2 septembrie 2019

Articolul precedentȘofer de 16 ani, prins pe Transalpina
Articolul următorReparații capitale la un drum județean din Gorj