Polițiștii Direcției de Investigații Criminale și Jandarmeria Franceză au efectuat 11 percheziții, în cinci județe, printre care și Gorj, pentru prinderea unor hoți din țara noastră.

Gruparea ar fi comis aproximativ 80 de furturi din societăți comerciale, în Franța. Au fost efectuate patru arestări.

”Polițiștii de investigații criminale au desfășurat o acțiune, în județele Gorj, Mehedinți, Dolj, Caraș-Severin și Olt, pentru destructurarea unei grupări organizate de criminalitate itinerantă constituită din cetățeni români, care ar fi comis mai multe furturi de utilaje și scule electromecanice, din societăți comerciale, pe teritoriul Franței”, se menționează în comunicatul polițiștilor gorjeni.

”În fapt, cetățenii români cercetați ar fi comis, în anul 2018, aproximativ 80 de furturi din societăți comerciale, prin efracție, în diferite zone ale Franței, prejudiciul estimat până în prezent fiind de aproximativ 100.000 de euro. La perchezițiile domiciliare au fost descoperite și ridicate mai multe scule electromecanice despre care există date că ar proveni din comiterea furturilor din Franța”, a transmis IPJ Gorj.

Articolul precedentComputer tomograf, la Spitalul din Novaci
Articolul următorCod Galben de ninsoare și viscol în nordul județului Gorj