Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Târgu Mureș, a fost pus sub sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a dat foc unui apartament din Târgu Jiu. 

Potrivit IPJ Gorj, evenimentul a avut loc în data de 2 decembrie.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat a intrat în locuința respectivă, ușa fiind neasigurată, iar după ce acesta a părăsit incinta, a izbucnit focul.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că la aceeași dată, ar fi fost văzut un bărbat necunoscut care ar fi pătruns pe ușa închisă și neasigurată a locuinței ce aparține unui bărbat de 58 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, iar după plecarea acestuia, în imobil a izbucnit un incendiu. La fața locului au intervenit lucrătorii din cadrul I.S.U. Gorj care au localizat și stins incendiul, nefiind puse în pericol alte imobile sau vieți omenești. Cauza probabilă a fost stabilită de lucrătorii ISU Gorj, ca fiind foc intenționat”, transmit polițiștii gorjeni.

Au continuat ativitățile de investigare și a fost stabilit că presupul autor al faptei este un bărbat de 40 de ani, din municipiul Târgu-Mureș, județul Mureș.

„Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 3 decembrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, încheie IPJ Gorj.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorPoliţiştii din Gorj, percheziţii la falşi preoţi din Ploieşti (VIDEO)