Un dosar a fost deschis de poliţiştii din Gorj, după ce un bărbat în vârstă de 63 de ani a decedat, miercuri dimineață, în Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.  Omul intrase în spital doar pentru a folosi grupul sanitar.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Mihaela Ţicleanu, a declarat că, în cursul dimineții, a fost găsit în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat un bărbat în stare de inconștiență, fiind alertat imediat personalul medico-sanitar.

O echipă de medici și asistenți de la ATI și Camera de Gardă au efectuat manevrele de resuscitare bărbatului, manevre la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul.

„Menționăm că bărbatul nu venise la pentru un consult în Ambulatoriul Integrat, ci doar pentru a folosi grupul sanitar. Asistenta coordonatoare a Ambulatoriului Integrat a anunțat poliția, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace”, a declarat Mihaela Ţicleanu.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentVIDEO Percheziții în mai multe județe ale țării! Acuzații de șantaj, lipsire de libertate, violență, distrugere și constituirea unui grup infracțional organizat! 40 de persoane duse la audieri
Articolul următorGabriel Oprea: „Pensiile militare trebuie să rămână ocupaționale. Liderii politici să nu accepte mai puțin”