După lungi amânări, inaugurarea noului stadion din Târgu Jiu va fi inaugurat vineri, 25 octombrie, cu un meci între fostele glorii ale echipei locale Pandurii.

A doua zi, sâmbătă 26 octombrie, se va disputa primul meci oficial pe noul stadion: Pandurii – U Cluj, în Liga 2.

Stadionul de 12.518 locuri a costat peste 30 de milioane de euro, are 18 loje VIP, 240 de locuri pentru presă, cu 3 studiouri TV, parcare de 150 de locuri și spații de birouri de 1.600 de metri pătrați.

Noua arena din Târgu Jiu, care este peste drum de Primărie, unde era și fostul stadion ”Tudor Vladimirescu” are o înălțime maximă de 25 de metri, iar la construcția sa au fost folosiți 18.000 de metri cubi de beton, 2.500 de tone de oțel și alte 1.300 de tone de confecții metalice.

Deși a fost aproape terminat încă din 2017, întârzierile cu plata pentru unele lucrări, cum ar fi branșarea la utilități și amenajările interioare, au dus la amânarea inaugurării arenei.

Meciul de sâmbăta viitoare este primul ”acasă” pentru Pandurii după ani de zile de exil, care au purtat echipa de la Drobeta Turnu Severin la Motru, iar apoi la Târgu Jiu, pe terenul sintetic de la umbra frumosului nou stadion.

Articolul precedentȘapte zile fără apă caldă la Motru
Articolul următorCâți bani au primit primăriile din Gorj de la Guvern