După o baie de mulțime fără incidente, premierul Viorica Dăncilă a plecat în huiduielile simpatizanților USR, adunați și ei la Novaci, la sărbătoarea ”Urcatul oilor la munte”.

Pentru câteva ore, astăzi, micuțul oraș gorjean Novaci a fost un adevărat loc de adunare pentru politicieni. Pe lângă premierul Viorica Dăncilă și miniștrii Eugen Teodorovici (Finanțe) și Ioan Deneș (Ape și Păduri), la Novaci au ajuns și parlamentarii liberali Florin Câțu și Dan Vâlceanu, dar și câteva zeci de simpatizanți ai USR-PLUS.

Viorica Dăncilă nu a mai ținut discursul programat, reprezentanții PSD temându-se probabil că prim-ministrul va fi huiduit în timpul cuvântării.

Premierul a făcut o baie de mulțime, fotografiindu-se minute bune cu localnicii, în timp ce ciobanii și-au început transhumanța către munte.

Un număr impresionant de forțe de ordine au luat cu asalt Novaciul încă de la primele ore ale dimineții, iar evenimentul de campanie a decurs fără incidente până la plecarea reprezentanților PSD. Atunci, mai multe persoane au început să huiduie și să ceară demisia Guvernului.

Articolul precedentDezertări din PNL către PSD, în Gorj
Articolul următorVictorie imensă pentru Pandurii: 2-1 cu Energeticianul!