Victor Ponta, liderul Pro România, i-a acuzat, într-o declarație de presă făcută la Târgu Jiu, pe rivalii de la PSD că ”și-au legalizat drogurile” și că trăiesc în ”țara lui Dragnea”

Ponta, care speră să obțină 10 la sută din voturi la alegerile europarlamentare din 26 mai, a făcut mai multe declarații controversate în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o în Gorj.

”Cred că și-au legalizat drogurile, sincer, pentru că să spui… L-am auzit pe Dragnea care a spus că satele din România sunt mai frumoase decât satele din Germania sau din Franța, ceea ce dacă nu iei droguri nu poți să spui. Adică și minciuna are o limită, de la care începe nebunia. Nu sunt mai frumoase, din multe motive. Uită-te la drumuri, uită-te la cum arată spitalul, la cum arată școlile. Nu poți să te compari, nu asta era ideea. Ideea era să modernizezi”, a declarat Ponta la Târgu Jiu.

”Doamna Plumb zice că trăim în țara lui Dragnea. Eu nici măcar județul Teleorman nu cred că e țara lui Dragnea. Mai departe, sigur, toate celelalte declarații cu criminalii, cu europenii care ne otrăvesc legumele. Din păcate discursul liderilor PSD a ajuns sub cel al PRM”, a mai spus Ponta.

”Rovana trăiește în țara lui Dragnea și vrea să plece la Bruxelles. Rovana cred că trebuie să își lase mustață și cred că își lasă, dacă îi spune că o pune într-o funcție, își lasă mustață Rovana sigur, imediat”, a completat Victor Ponta.

Articolul precedentCod Galben de vreme rea în Gorj: Ploi torențiale, vijelii și grindină
Articolul următorÎncă o mașină vandalizată la Târgu Jiu