Generated by pixel @ 2019-03-10T10:28:08.547782

Primăria comunei gorjene Glogova a achiziționat, din fonduri europene, un Volkswagen Amarok. Primarul pesedist Gheorghe Alpredi spune că mașina va fi folosită ca utilaj de deszăpezire.

Primaria Glogova, care răspunde pentru aproape două mii de suflete, a contribuit la bizara achiziție cu 1.200 de euro, respectiv 2 la sută din valoarea totală a SUV-ului, scrie Gorj-Domino.

Primăria comunei Glogova a publicat, în noiembrie 2018, un anunț în vederea achiziționării unei autoutilitare cu accesorii, pe care era dispusă să plătească 227.800 de lei, în baza unui contract de finanțare încheiat cu Ministerul Agriculturi și Dezvoltării Rurale, finanțat din fonduri FEADR, prin Programul Național pentru Dezvoltare Rurală 2014-2020, cofinanțat de Uniunea Europeană și derulat prin GAL Sudul Gorjului.

Cum la licitație s-a prezentat doar un dealer Volkswagen, care a propus un model Amarok, consilierii locali au acceptat rapid oferta. SUV-ul de lux este dotat și cu împrăștietor de nisip și sare.

Potrivit consilierilor locali, primarul Alpredi folosește în acest moment ”utilajul de deszăpezire” drept mașină personală.

”Eu nu voiam așa ceva, dar, oricum, este benefic utilajul”, a declarat edilul PSD Gheorghe Alpredi, pentru sursa citată.

Articolul precedentMinerii gorjeni au intrat din nou în grevă
Articolul următorExplozie într-o casă din Bengești! Un bărbat a fost rănit