Un muncitor care executa lucrări de canalizare în comuna gorjeană Borăscu a decedat, joi, după ce un mal de pământ s-a surpat pe el.

Potrivit ISU, bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost scos de colegi de sub malul de pământ, însă pompierii SMURD nu l-au mai putut salva.

„În jurul orei 12:30 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un mal de pământ care s-a surpat peste o persoană în comună Borăscu.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni care au constatat că persoană fusese scoasă de către colegii alături de care efectua lucrări la rețeaua de canalizare.

Persoană se află în stare de inconștiență, iar echipajele au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul în vârstă de 37 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

 

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentRomânia Suverană | Acuzații grave după tragedia din Gorj – Ce se ascunde în spatele mutărilor de la Complexul Energetic Oltenia
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET