O femeie din Târgu Jiu, angajată a unui adăpost de noapte, a fost înjunghiată de un om al străzii, care era cazat în centrul social.

Polițiștii au fost alertați de angajații adăpostului pentru persoane fără adăpost din Târgu Jiu, după ce salariata a fost atacată de unul dintre beneficiari, care a devenit agresiv, pe fondul consumului de alcool.

“Polițiștii deplasați la fata locului au stabilit că o femeie de 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovită cu un cuțit de un bărbat de 50 de ani, beneficiar al centrului. Femeia a suferit leziuni superficiale și a refuzat să fie transportată la spital în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj, printr-un comunicat de presă.

Bărbatul care a atacat-o pe angajata adăpostului a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentȘase școli din județul Gorj au rămas închise, iar elevii au fost relocați, în urma cutremurelor din zonă
Articolul următorKARA Flowers & Events, cadouri din suflet pentru femei, de 8 Martie. Soția lui Rareș Bogdan deschide o nouă florărie