Directorul Bliotecii Județene ”Christian Tell” din Târgu Jiu, Olimpia Bratu, şi-a pus capăt zilelor, marţi, chiar în biroul său.

Poliţiştii au deschis un dosar, în urma gestului femeii, pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile.

„La data de 28 februarie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că în incinta unei instituții publice din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o femeie spânzurată.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Femeia nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Gorj.

Potirvit unor surse locale, femeia era afectată de un proces civil în care era implicată. Ca director al bibliotecii judeţene, Olimpia Bratu organiza vara acţiuni în Parcul Brâncuși. Vara trecută, în timpul unei astfel de acțiuni, o creangă uscată a căzut peste un copil, provocându-i o fractură la un braț.

S-a deschis un dosar penal. În plus, părinții copilului au chemat în judecată Biblioteca, Primăria Târgu Jiu și Edilitara, cerând daune morale.

Luni, a fost ultimul termen de judecată, și s-a dispus amânarea pronunțării, pentru data de 6 martie 2023.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Trezește-te, române, acum, cât mai poți și întoarce soarta în favoarea ta! Prea multe am pierdut după 1989!
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET