Scandalurile nu par să se oprească la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Cu toate că a fost trimis aici și Corpul de Control al Guvernului, iar ministrul Sănătății a făcut și o vizită-surpriză aici, se pare că unii medici nu au înțeles mesajul.

Potrivit Gorjeanul, un pacient de peste 40 de ani, internat în secția de Chirurgie II a SJU Târgu Jiu, a ajuns pe masa de operație în 10 iulie, în urma unei decizii a medicului Claudiu Soare. Cum starea pacientului s-a complicat în timpul operației, medicul chirurg a solicitat ajutorul șefului secției, însă acesta a refuzat să intre în sala de operație, spunând că este ocupat.

Sursa citată susține, însă, că medicul Grigore Urdescu, era la cafea și că nu a mai făcut nicio operație de o bună bucată de vreme. În tot acest timp, acesta câștigă un salariu net de 16.000 de lei pe lună.

Printre obligațiile postului său este și aceea de ”a răspunde prompt la toate solicitările de urgență și să colaboreze cu toți medicii din secțiile și laboratoarele din spital”.

Managerul spitalului din Târgu Jiu, Gigel Capotă, a promis că va declanșa o anchetă, însă, deocamdată, nu s-a întâmplat nimic în acest caz.

Grigore Urdescu este și un actor politic în Târgu Jiu, fiind vicepreședinte al filialei locale PSD și consilier local.

Articolul precedentUn polițist din Târgu Jiu, anchetat pentru furt
Articolul următorElevii gorjeni ar urma să învețe doar dimineața