Începând de astăzi, se suspendă programul de vizită în secțiile cu risc crescut ale Spitalului Judeţean Târgu Jiu, respectiv ATI I, ATI II, ATI COVID, Boli Infecțioase, Compartiment arși, USTAAC, Neonatologie, Zonele Tampon suspecți COVID.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, programul de vizitare pentru celelalte secții/compartimente rămâne același, cu mențiunea că durata vizitei se va reduce la maximum 15 minute, cu respectarea condițiilor stabilite prin „Protocolul de vizitare a pacienților internați în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu”.

Programul de vizitare este:
-zilnic, de luni până vineri în intervalul orar 13:00 – 17:00
-sâmbăta și duminica în intervalul orar 09:00 – 12:00 și 14:00 – 17:00

„Vizitatorii/aparținătorii vor primi cu titlu gratuit echipamentul standard de protecție (mască de protecție, halat de protecție și botoși de unică folosință). Acest echipament îl vor primi la intrarea în secție și va fi înlăturat la ieșirea din secție.

În cazul pacienților minori, este permisă vizita unui aparținător doar în cazul în care pacientul internat este neînsoțit.

În secțiile în care programul de vizită este suspendat ori în situația în care starea de sănătate a pacientului nu permite vizitarea, secțiile/compartimentele vor asigura informarea telefonică zilnică a aparținătorilor, prin medicul curant/medicul de garda/personalul desemnat, despre starea și evoluția pacientului, cu respectarea drepturilor pacientului”, spune reprezentantul spitalului, Mihela Ţicleanu.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentROMÂNIA SUVERANĂ | Cât să mai acceptăm la vârful politicii lideri fără demnitate?
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET