Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a decis să o destituie pe șefa secției de Psihiatrie, dar și să o înlocuiască pe asistenta șefă, după ce a apărut un filmuleț cu mai mulți pacienți dezbrăcați.

Scena ar fi fost filmată chiar de fiica vitregă a managerului Gigel Capotă.

”O să apară un film cu ce s-a întâmplat acolo, în secție. Noi știam acest film care s-a întâmplat, nu o să vă povestesc despre el, o să-l vedeți, că o să apară, dar noi, comitetul director, ne-am dus în cadrul acestei secții, noi în orice secție trebuie să știm în orice moment ce se întâmplă, și știm, pentru că avem toate pârghiile necesare ca să știm și să intervenim administrativ”, le-a comunicat Gigel Capotă jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă.

Managerul a decis să facă și schimbări de personal, în urma scandalului, însă atât șefa secției, cât și asistenta-șefă contestă decizia managerului.

În imagini se poate vedea o pacientă îmbrăcată doar în chiloți care se sărută, printr-un grilaj, cu un alt pacient.

Incidentul ar fi avut loc vara trecut, când șef de secție era medicul Gabriela Pătrășcoiu. Aceasta spune că era în concediu când a fost făcută filmarea și că a aflat de existența acesteia de curând.

”Această fiică a domnului manager și-a permis să facă o filmare, filmare pe care a distribuit-o pe Facebook, la anumite persoane, lucru de care eu am aflat abia în data de 11 decembrie, întâmplător. Am avut o convorbire cu managerul în decembrie și i-am cerut să analizăm cazul sau să formeze o comisie care să cerceteze cele întâmplate, la care mi-a răspuns că ştie el ce are de făcut. A doua zi, în 12 decembrie, a convocat o ședință fulger în secție, cu personalul de serviciu, el și directorul medical, în care ne-a făcut cu ou și cu oțet”, a declarat medicul Gabriela Pătrășcoiu, pentru ”Pandurul”.

”Ca să ascundă și să muşamalizeze fapta ordinară a fiicei lui, a procedat la destituirea mea și a asistentei șefe. Am făcut contestație după treaba asta în care mi s-a răspuns pe lângă subiect, dar colac peste pupăză nu-i ajunge că mă destituie, practic nu scrie niciun motiv pentru care îmi încetează activitatea de șef de secție. Are ce are cu mine, vrea să mă termine ca să mușamalizeze această faptă penală pe care a făcut-o fiica lui”, a mai spus Gabriela Pătrășcoiu.

Și asistenta-șefă a secției susține că a fost liberă în acea zi.

https://www.youtube.com/results?search_query=psihiatrie+targu+jiu

 

Articolul precedentTârgu Jiu rămâne fără sânge. Rezerva e la cota de avarie
Articolul următorA blocat un drum național de frica poliției