Ambele echipe ale orașului Târgu Jiu, din Liga 2, au pierdut astăzi fără drept de apel, în etapa a 16-a. Pandurii s-au înclinat cu 5-0 la Constanța, cu Farul, iar Viitorul a cedat cu 3-1 la debut pe noul stadion al orașului.

”Pandurii”, care au rămas fără antrenorul Tiberiu Bălan, demisionar după trei înfrângeri în trei meciuri, au ajuns ultimii în clasament, după eșecul categoric suferit la malul Mării Negre.

În minutul 13 era deja 3-0, după golurile marcate de Kanda, din penalty (minutul 3), și Alexandru Stoica, o ”dublă” (10 și 13). Oiță a provocat un penalty și a fost eliminat după o jumătate de oră de joc, iar Cruceru, din penalty (32) și Doumbia (38) au stabilit scorul final până la pauză.

Echipa gorjeană e ultima în clasament și pare deja condamnată la retrogradare, cu toate că nu s-a încheiat nici măcar turul campionatului.

Înfrântă a terminat ziua și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipă care a debutat, în cele din urmă, în orașul lui Brâncuși, după ce s-a plimbat pe la Petroșani și Severin.

N-a fost cu noroc pentru fosta ACS Șirineasa, Dunărea Călărași câștigând azi cu 3-1. Viitorul a primit două goluri de la Bogdan Rusu în debutul meciului (13, 22), după eliminarea rapidă a portarului Anca-Trip, din minutul 10.

Viitorul a făcut finalul de meci interesant, mai ales după golul lui Bădăuță, din minutul 79, dar și după eliminarea lui Mendy, de la oaspeți, cinci minute mai târziu.

De marcat au marcat însă tot călărășenii, conduși de pe bancă de fostul antrenor al Pandurilor, Cristi Pustai, prin Mediop, în al treilea minut al prelungirilor.

Viitorul Pandurii are 21 de puncte și ocupă locul 9 în casament.

Articolul precedentPandurii, din nou fără antrenor. Tibi Bălan și-a dat demisia după dezastrul de la Constanța!
Articolul următorAlegeri prezidențiale 2019 în Gorj. 300 de mii de gorjeni, așteptați la urne