Postul Realitatea TV va continua să emită sub numele de Realitatea Plus, după ce licența pentru postul de știri fondat în urmă cu 18 ani a fost retrasă de curând. Activitatea jurnaliștilor va continua la Realitatea Plus.

Puteți urmări emisia postului și pe internet, aici: webtv.realitatea.net/live

”Împreună vom fi pe plus!” este motto-ul echipei Realitatea Plus, care a dus la capăt și ultima zi de emisie a primei televiziuni de știri din România, în urmă cu 18 ani.

”Întotdeauna vom căuta adevărul, indiferent cine e în fața noastră. Asigur telespectatorii că nu va exista rabat de la acest lucru nici pe viitor. Noi vom fi contra, pentru că de asta va depinde informația care va ajunge la telespectatori”, a spus Edward Pastia, directorul editorial al Realitatea.

”Realitatea TV a rezistat si am rezistat pentru că noi suntem foarte aplicati si luptam. Ăsta e spiritul tuturor jurnalistilor din Realitatea, ne ghidam după bunul simț. Suntem liberi si intotdeauna fiecare dintre noi a spus ce a simțit. Ce se intampla in seara asta e foarte trist. Înțeleg ca CNA putea sa ne prelungeasca pe trei luni licenta. Realitatea nu e in faliment, suntem in procedura de insolventa. În ultimii doi ani, acționarii au incercat sa plateasca banii catre ANAF. Ne închidem in plina campanie…”, a comentat și Denise Rifai, realizatoarea emisiunii ”Legile Puterii”.

Realitatea Plus și pe internet, aici: webtv.realitatea.net/live

Articolul precedentCum dispar pădurile Gorjului: Județul e fruntaș la tăieri ilegale de copaci
Articolul următorNinge la Rânca