Foto: Csikszereda FK

Aflată într-o situație foarte delicată în clasamentul Ligii 2, gruparea de fotbal Pandurii Târgu Jiu a reușit să revină de la 0-2 pe terenul nou promovatei Csikszereda și să egaleze, în ciuda faptului că a evoluat minute bune cu un om mai puțin pe teren.

Tinerii fotbaliști gorjeni au fost conduși cu 2-0 încă de la pauză, la Miercurea Ciuc, însă au făcut un joc foarte bun în repriza secundă.

Ciucanii au deschis scorul după o fază încurcată, prin Pinter, care a deviat un șut al lui Magyari în poarta pandurilor. Scorul s-a făcut 2-0 în minutul 35, când Magyari a transformat cu siguranță o lovitură de pedeapsă.

Patrick Popescu a redus din handicap când meciul împlinea o oră de joc, însă șansele Pandurilor de a obține ceva din acest meci au fost mult reduse doar câteva minute mai târziu, când mijlocașul Lu Yuefeng a fost eliminat, în urma unui duel mai bărbătesc, dar neregulamentar.

Chiar și așa, gorjenii au reușit să ia un punct de la Miercurea Ciuc, după ce Alexandru Trancă a împins mingea în plasă din fața porții.

Este doar al șaselea punct adunat de echipa gorjeană în cele 11 meciuri jucate în acest sezon al Ligii 2. În etapa următoare, Pandurii joacă, miercuri, de la ora 15:00, la Târgu Jiu, cu Ripensia Timișoara.

Articolul precedentMedalie de argint pentru un elev gorjean la un concurs internațional de informatică
Articolul următorCâte secții de votare sunt în Gorj la alegerile prezidențiale