Primarul Marcel Romanescu a declarat că dorește să instaleze sisteme de supraveghere video în zonele de colectare a deșeurilor din Târgu Jiu, pentru a monitoriza activitatea firmei de salubritate din municipiu.

După ce a fost amendată recent pentru că a lăsat gunoiul neridicat în unele zone ale orașului, firma de salubritate Polaris a adus la Târgu Jiu trei mașini noi.

Primarul Marcel Romanescu a spus că primele trei mașini noi de gunoi au ajuns la Târgu Jiu, iar până la finalul anului curent, compania va folosi doar autospeciale noi.

De asemenea, edilul a spus că a solicitat Serviciului de Gospodărire Comunală instalarea de camere video pe toate ghenele de gunoi. În oraș sunt 67 de centre de colectare și depozitare a gunoiului.

”Va fi un sistem modern de monitorizare video şi se va vedea exact unde nu este ridicat gunoiul sau cum este gestionată de cetăţeni platforma de gunoi. Sunt foarte utile aceste echipamente pentru că se vor putea observa evenimente ce s-a putea produce în parcările de reşedinţă, tot ale primăriei“, a spus Marcel Romanescu.

Articolul precedentVictorie pentru Pandurii în primul amical al iernii
Articolul următorPeștera Polovragi va fi administrată de primărie