Mai mulţi directori din cadrul Complexului Energetic Oltenia şi-au dat demisia sau au fost schimbaţi din funcţie, în urma tragediei de marţi, petrecută la Cariera Jiţ Sud, când trei oameni au murit şi alţi 10 au fost răniţi.

Potrivit unui comunicat remis de CE Oltenia, Directoratul companiei a luat act de demisia lui Florentin Gheorghescu din functia de Director al Sucursalei Miniere si a decis numirea lui Ion Paraschivu in aceasta functie.

Paraschivu a detinut anterior functia de director Directia Tehnica, director Directia Productie si director adj. Mecanic in cadrul Sucursalei Miniere, desfasurandu-si activitatea in cadrul sectorului minier incepand din anul 1990.

De asemenea, Directoratul CE Oltenia a decis schimbarea din functia de sef UMC Jilt a lui Doru Dancău si numirea lui Viorel Vulpe pe aceasta functie, precum si schimbarea din functia de sef al Carierei Jilt Sud a lui Sorin Grecu si numirea in aceasta functie a lui Tiberiu Turtoi.

Viorel Vulpe a detinut functia de inginer sef Productie la Sucursala Miniera si, anterior, sef Unitate Minera Jilt Nord, iar domnul Turtoi a detinut functia de sef schimb Sector.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentMinerii ajunşi la Spitalul Craiova, în urma accidentului de la Cariera Jilţ Sud, externaţi
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET