Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a acționat în instanță Primăria din Târgu Jiu, pentru că nu ar fi realizat planurile parcelare pentru varianta ocolitoare a orașului.

La scurt timp după ce a reziliat contractul cu firma italiană Collini Lavori pentru construcția variantei ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, CNAIR a decis să dea în judecată Primăria pe motiv că nu și-a îndeplinit anumite obligații.

Primarul Marcel Romanescu își apără instituția și spune că există un contract cu o firmă specializată care trebuie să realizeze planurile parcelare.

”Lucrările au fost sistate lucrările din cauza Primăriei. Au avut front de lucru și există un decret de expropriere pe baza căruia cei care au câștigat licitația puteau să execute lucrările fără niciun fel de problemă”, a mai spus Romanescu.

Varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu ar fi trebuit să fie gata în 2016, însă lucrările stagnează de mai bine de un an. Valoarea proiectului este 151 de milioane de lei fără TVA, iar șoseaua de centură ar fi trebuit să aibă o lungime de 20 de kilometri.

Articolul precedentEnergia produsă la CEO ar putea fi subvenționată de stat
Articolul următor”Pandurii” vor o nouă victorie: ”Avem o formație care joacă fotbal”