Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, este al patrulea primar din Gorj care a anunțat că va participa la protestul ”România vrea autostrăzi”.

Edilul liberal va înceta munca, timp de 15 minute, la ora 15:00 în ziua de 15 martie, alături de primarii Robert Filip (ALDE Rovinari), Cristina Cilibiu (PSD Turceni) și Ion Ciocea (independent Bustuchin).

„Mă alătur demersului inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Lipsa infrastructurii rutiere este o problemă a întregii țări și, dacă o astfel de formă de protest ar putea determina factorii de decizie să ia măsuri, atunci nu voi sta deoparte. Sunt convins că mulți cetățeni ai municipiului Târgu Jiu mi se vor alătura și, în data de 15 martie, la ora 15:00, împreună vom atrage atenția Guvernului că România are nevoie de autostrăzi, iar Gorjul are nevoie de un drum expres”, a scris Romanescu pe Facebook, acolo unde i-a mai etichetat pe primarii liberali din Motru, Roșia de Amaradia și Bălești.

Protestul de 15 minute a fost inițiat de omul de afacer sucevean Ștefan Mandanchi, cel care a construit, simbolic, primul metru de autostradă în Moldova.

Articolul precedentCum a pierdut orașul Târgu Cărbunești fonduri norvegiene de peste 2,5 milioane de euro
Articolul următorProfesorii gorjeni, la cuțite cu Ministerul Educației