Clubul Pandurii Târgu Jiu a sesizat Inspecția Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, unde au reclamat că termenul stabilit de Înalta Curte de Casație și Justiție pentru procesul cu acționarii a fost programat mult prea târziu, în luna iunie.

Atunci ar trebui să se judece contestația făcută de clubul Progresul București, care susține că nici Consiliul Local Târgu Jiu, nici Consiliul Județean Gorj nu pot fi acționari legali și, ca urmare, nu ar avea datorii către echipa de fotbal.

După ce Curtea de Apel Craiova a respins cererea de intervenție a Progresului, clubul din capitală a făcut contestație, iar aceasta urmează să se judece abia în iunie.

Între timp, echipa de fotbal Pandurii se zbate în sărăcie, fiind în insolvență. Gorjenii încearcă să reziste în Liga 2, cu toate că au pierdut mulți jucători în acest an, iar mare parte din lot este compus din fotbaliști foarte tineri, promovați de la grupele de tineret.

Reprezentanții clubului Pandurii s-au plâns la Inspecția Judiciară că termenul maxim legal, de 10 zile, nu a fost respectat.

Gruparea din Târgu Jiu a câștigat în prima instanță procesul cu acționarii, care au fost obligați de Tribunalul Gorj să plătească aproximativ 2 milioane de euro clubului.

Articolul precedentAccident de muncă la Cariera Tismana. Un muncitor s-a electrocutat
Articolul următorGorjean, prins de polițiști după ce i-a furat mașina vecinului