Pandurii Târgu Jiu a cedat cu 2-3 meciul jucat pe terenul Sportului Snagov, după ce în minutul 85 conducea cu 2-1!

Dominați copios în startul meciului de ilfoveni, care se luptă pentru promovarea în Liga 1, gorjenii au reușit să dea lovitura pe finalul primei reprize, prin Tudoran, care a transformat o lovitură de pedeapsă pe care tot el a obținut-o.

Pandurii s-a distanțat pe tabelă în startul părții secunde, când fundașul Ciobanu a reluat perfect, cu capul, o minge centrată perfect de la colțul terenului de Blejdea.

Echipa din Târgu Jiu s-a retras apoi în defensivă, iar antrenorul Adrian Bogoi a scos, pe rând, toți jucătorii de atac, însă Snagovul nu a renunțat, iar în minutul 64 a redus din handicap, prin Ioniță, din penalty.

Finalul de meci a fost de coșmar pentru Pandurii. Alexandru Ioniță a reușit ”dubla” în minutul 86, după o lovitură liberă, iar două minute mai târziu a adus victoria gazdelor, după un alt penalty, acordat corect după o intervenție neinspirată a unui fundaș gorjean.

Înfrângerea de azi complică mult situația ”alb-albaștrilor” în clasamentul ligii secunde. După 31 de etape, Pandurii ocupă locul 14, la doar un punct de primul loc retrogradabil, ocupat de Daco-Getica București.

Pentru gorjeni urmează două meciuri foarte importante, pe teren propriu. Săptămâna viitoare, la Târgu Jiu va veni CS Balotești, echipă ca și retrogradată, iar la începutul lunii aprilie, Pandurii primește vizita Luceafărului Oradea, o altă formație care n-a scăpat de emoțiile retrogradării.

Articolul precedentA apărut o nouă parcare în Târgu Jiu
Articolul următorScandaluri culturale la Târgu Jiu: Tabăra de sculptură, anulată!