Pandurii au pierdut ultimele două meciuri, ambele televizate. Foto: Academica Clinceni / Facebook

Pandurii au suferit a doua înfrângere consecutivă în liga secundă, 1-4 la Clinceni, cu Academica, și se îndreptă spre mijlocul clasamentului.

După eșecul usturător și în mare parte nemeritat de etapa trecută, 1-2 ”acasă” cu UTA, antrenorul Adrian Bogoi l-a schimbat pe portarul Mihai Cotolan – vinovat la primul gol al arădenilor -, însă nici Sălăjan nu a convins.

Academica Clinceni, echipa cu cel mai puternic atac din Liga 2, a început în forță meciul și a marcat de trei ori în primele 32 de minute. Mai întâi a punctat Robert Ion, după o greșeală a fundașului Vasilescu, apoi Vodă a marcat în propria poartă, iar Horșia a punctat din centrul careului pentru 3-0.

George Tudoran a redus din handicap înainte de pauză, aprinzând câteva speranțe în tabăra Pandurilor.

În partea secundă, ”alb-albaștrii” au jucat mai bine, dar fără prea mult folos. Tudoran a avut o șansă de aur să reducă și mai mult din handicap, însă a tras pe lângă poartă dintr-o poziție ideală de gol.

De marcat au marcat tot gazdele, pe final, prin Gliga, stabilind scorul final al primului meci din etapa a 11-a.

Pandurii sunt pe locul 7, cu 18 puncte, însă au adunat unul singur în ultimele trei partide, iar sâmbătă, la Târgu Jiu, vine liderul Sportul Snagov.

Articolul precedentCe a pățit o femeie din Cărbunești care a aruncat cioburi pe un loc de parcare
Articolul următorS-a prăbușit casa în care s-a născut Constantin Brâncuși