CS Mioveni s-a desprins în fruntea clasamentului din Liga 2, după ce a zdrobit, scor 4-0, suferinda echipă gorjeană Pandurii Târgu Jiu, aflată de la începutul sezonului pe loc retrogradabil.

Măzărache, fostul jucător al Universității Craiova, a deschis scorul pentru argeșeni, care conduc detașat în clasamentul competiției, încă din minutul 7. Un sfert de oră mai târziu s-a făcut 2-0. A marcat Hergheligiu.

După pauză, CS Mioveni a mai marcat de două ori, prin Burnea (minutul 57), printr-o lovitură de cap, după un corner, respectiv Anghelina, din penalty, în minutul 73.

Dacă gruparea din Mioveni a adunat 30 de puncte în primele 15 runde ale eșalonului secund al fotbalului românesc, având șapte puncte avans față de următoarea clasată, UTA, care a jucat doar 10 partide, Pandurii au strâns doar 7.

Echipa din Târgu Jiu are șanse mici de a evita retrogradarea în acest sezon, fiind pe locul 18 din 19 echipe rămase în cursă, după ce Daco-Getica București s-a retras. Pandurii are, în acest moment, 9 puncte de recuperat pentru a părăsi zona roșie a clasamentului.

Articolul precedentIncendiu la Țicleni. O casă a fost distrusă de flăcări
Articolul următorO primărie din Gorj n-are bani să plătească hârtia pe care a folosit-o