Foto: PanduriiCS.ro

Salvată cu mari emoții de la retrogradarea în Liga 3, formația Pandurii Târgu Jiu a pierdut, ieri, trei jucători dintr-un singur foc.

Căpitanul Denis Brânzan (22 de ani) și colegul său din apărare Robert Dănescu (18 ani), ambii crescuți la Târgu Jiu, dar și atacantul Andrei Blejdea (22 de ani) au părăsit echipa gorjeană cu destinația FC Argeș Pitești.

Cei trei jucători – titulari la Pandurii în sezonul care tocmai s-a încheiat – au ales gruparea preluată de Nicolae Dică, în special din cauza nesfârșitelor probleme financiare ale echipei din Târgu Jiu.

Dănescu, care susține în această vară examenul de Bacalaureat, a semnat un contract pe trei ani cu echipa argeșeană, în timp ce Brânzan și Blejdea au pus semnătura pe contracte pe două sezoane.

În această vară, Pandurii Târgu Jiu îl va pierde și pe cel mai bun marcator al echipei, George Tudoran, care semnase din iarnă cu Rapid București – echipă care abia a promovat în Liga 2.

Articolul precedentO comună din Gorj, afectată grav de ploi, grindină și vijelii
Articolul următorȘeful Serviciului Rutier de la Poliția Locală Târgu Jiu, prins în timp ce conducea o mașină neînmatriculată