Pandurii Târgu Jiu trăiește periculos finalul de sezon în Liga 2. Gorjenii au pierdut azi cu 2-0 pe teren propriu duelul cu liderul Chindia Târgoviște și rămâne fix deasupra locurilor retrogradabile.

Cum Energeticianul – ocupanta ultimei poziții retrogradabile, cu două puncte în urma Pandurilor – are un meci ușor mâine, pe terenul retrogradatei CS Balotești, meciul de la finalul săptămânii, de la Petroșani, se anunță a fi unul decisiv pentru menținerea în liga secundă a fotbalului românesc.

Oamenii lui Adrian Bogoi au rezistat mai bine de o oră în fața Chindiei, care a decis soarta partidei în doar trei minute, prin cele două goluri înscrise de Florea (65) și Mihai (68).

Pandurii mai are de jucat trei meciuri foarte dificile în acest sezon: în deplasare cu Energeticianul și U Cluj, respectiv cu ASU Politehnica Timișoara, pe teren propriu.

Dacă va învinge etapa viitoare, pe Energeticianul, șansele de menținere ale gorjenilor cresc spectaculos. Pandurii au 38 de puncte, cu două mai multe decât Energeticianul și cu trei față de Aerostar Bacău. Daco-Getica București are cu un singur punct mai mult decât Pandurii, în timp ce Politehnica Timișoara și Farul Constanța sunt la trei puncte de gorjeni. Toate au, însă, un meci mai puțin disputat.

Articolul precedentControale la depozitele de lemne din Peștișani: Amenzi uriașe!
Articolul următorUn monument istoric din Târgu Jiu, lăsat să ruginească