O femeie în vârstă de 25 de ani, din Gorj, a ajuns la spital, miercuri dimineaţă, după ce roata unui microbuz s-a desprins şi a lovit-o. Accidentul s-a produs în localitatea Buduhala.

Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, a declarat că persoanele care se aflau în microbuz nu au avut de suferit, în urma evenimentului rutier.

„La fața locului este un echipaj SAJ și un echipaj pentru descarcerare. Din informațiile pe care le am în acest moment pietonul a fost preluat de către echipajul SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale Este vorba despre o persoană de sex feminin în vârstă de 25 de ani care este conștientă și cooperantă. A fost transportată la UPU Târgu Jiu. Concret, o roată a unui microbuz s-a desprins în mers și a lovit-o pe femeie. Persoanele care se aflau în microbuz nu au avut de suferit în urmă evenimentului”, a afirmat el.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentDocument-bombă la Culisele Statului Paralel. Dovada că politicienii au vândut țara prin contractul Petrom
Articolul următorInformații-șoc despre cauzele ce au provocat tragedia din Gorj – Ce au descoperit polițiștii după ce au murit 3 mineri