În această dimineață se circulă în condiții de ceață densă. Vizibilitatea este redusă pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Argeș, Brăila, Constanța, Gorj, Iași, Tulcea, Vaslui și Vâlcea.

Este ceață și pe A1, A2 și A3.

Ninge ușor, fiind depus un strat de zăpadă de 1 cm în județul Gorj, pe DN 67 C, km. 24-34, între Novaci și Rânca. Se acționează cu autospeciale de deszăpezire.

Nninge ușor, însă fără depunere pe carosabil și în județele Bistrița-Năsăud (DN 17 Pasul Tihuța) și Harghita (DN 12 Toplița-Gheorgheni și DN 15 Toplița-Borsec).

Ceața afectează vizibilitatea în trafic între 50 și 100 de metri pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea, dar și pe autostrada A1 București-Pitești, pe tronsonul kilometric 80-120, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri.

Pe autostrada A3 Câmpia Turzii-Nădășelu, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, cu vizibilitate cuprinsă între 100 și 200 de metri, iar între km. 35-60 și 22-10 vizibilitatea scade sub 100 de metri.

Pe celelalte artere rutiere principale se circulă în condițiile unui carosabil umed, fără probleme de vizibilitate.

 

Articolul precedentCu drag, despre TIMIȘ: Poate că, astăzi, fără Revoluția din Decembrie 89, am fi avut soarta Ucrainei
Articolul următorRestricții pentru un transport agabaritic, în mai multe zone din țară