Cei doi mineri transportați cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență Craiova, marți, după accidentul din Cariera Jilț Sud, au fost externați. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU Craiova, Cristiana Geormăneanu, niciunul dintre cei doi bărbați nu a avut nevoie de internare, în urma investigațiilor efectuate de către medici.

„Investigațiile efectuate nu au evidențiat leziuni posttraumatice. Niciunul dintre cei doi pacienți nu a fost internat. Amândoi au fost externați la domiciliu”, a precizat Geormăneanu.

Cei doi bărbați au fost aduși cu elicopterul la unitatea medicală din Craiova, marți, în urma unui accident care a avut loc în Cariera Jilț Sud din județul Gorj.

Alți trei colegi ai bărbaților au decedat și alte opt persoane au ajuns la spitalele din Târgu Jiu și Motru.

Complexul Energetic Oltenia arată că autovehiculul implicat în accident a derapat pe pod și a căzut peste transportor. Evenimentul a fost comunicat organelor abilitate pentru a fi cercetat, transmite CEO.

Un dosar penal a fost deschis de IPJ Gorj, dar şi inspectorii ITM au deschis o anchetă.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentInformații-șoc despre cauzele ce au provocat tragedia din Gorj – Ce au descoperit polițiștii după ce au murit 3 mineri
Articolul următorPrimele demisii, în cazul tragediei din Gorj