Un tânăr în vârstă de 36 de ani, din Slatina, a fost implicat, marţi, într-un accident rutier petrecut în judeţul Gorj, pe drumul naţional DN 66. În evenimentul rutier a fost implicat şi un microbuz.

Potrivit poliţiştilor din Gorj, accidentul s-a petrecut după ce un bărbat în vârstă de 72 de ani din comuna Bâlteni, judeţul Gorj, în timp ce conducea un microbuz transport persoane pe DN 66, din direcția Turceni-Rovinari, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa condus de către un bărbat de 60 de ani, din aceeași localitate, și intrând în coliziune cu acesta l-a proiectat pe contrasens, izbindu-se frontal cu autoturismul condus regulamentar de către bărbatul în vârstă de 36 de ani din municipiul Slatina, județul Olt.

 

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului de 60 de ani și a unui pasager din microbuz, ambele victime fiind transportate la o unitate medicală pentru investigații suplimentare.

 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcool test rezultatele fiind negative.

 

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Gorj.

Sursa: Realitatea de Gorj