După eșecul de săptămâna trecută, 1-2 pe terenul Ripensiei, Pandurii Târgu Jiu își va măsura forțele în Liga 2 cu o altă echipă din Timișoara, ACS Poli, penultima clasată.

O victorie ar ușura mult misiunea gorjenilor în finalul de sezon, care se anunță a fi unul încins, atât pentru promovare, cât și pentru evitarea retrogradării.

Echipa din Târgu Jiu are un avans de doar 3 puncte față de prima echipă de sub linia roșie, Farul Constanța. De cealaltă parte, ”alb-violeții” par să fie deja condamnați la retrogradarea în al treilea eșalon valoric, după ce au strâns doar 18 puncte în cele 27 de meciuri jucate până acum.

Chiar și așa, sub comanda lui Valeriu Răchită, ACS Poli a reușit două rezultate bune în ultimele două partide, remizând fără goluri pe terenul fostului lider, Sportul Snagov, și învingând colega de suferință, CS Balotești (3-1), în urmă cu o săptămână.

Antrenorul Adrian Bogoi se așteaptă la o evoluție pe măsura importanței partidei de la tinerilor jucători pe care îi are la dispoziție.

”În acest sezon și echipele de pe ultimele locuri au făcut transferuri mai bune ca noi, și-au completat loturile. La noi, majoritatea jucătorilor care au venit sunt foarte tineri şi care nu au jucat şi nu au experienţa necesară”, a declarat tehnicianul gorjenilor.

Meciul cu Poli Timișoara se joacă sâmbătă, la ora 11:00, pe terenul sintetic de lângă stadionul încă neterminat din Târgu Jiu.

Articolul precedentCasă distrusă de flăcări din cauza unui reșou
Articolul următorApă potabilă de 3 milioane de lei pentru 300 de săteni din Gorj