După prăbușirea cabinetului condus de Viorica Dăncilă, liderul PSD Gorj, Mihai Weber, spune că partidul din care face parte nu va susține un Guvern al Opoziției.

”Logica votului de la moțiune ne arată că Opoziția ar trebui să treacă lejer un Guvern, indiferent de culoarea politică. Prin urmare, PSD nu va susține un Guvern al Opoziției, care oricum nu are legitimitatea votului popular”, a comunicat Weber.

”În același timp, vreau să le transmit primarilor că vor fi făcute toate plățile care să asigure funcționarea UAT-urilor. De asemenea, proiectele aflate în analiză pe FDI vor fi în continuare aprobate, până la numirea unui nou Guvern”, a intrat în chestiuni tehnice liderul PSD-ului gorjean, uns de Liviu Dragnea în urmă cu câteva luni de zile.

”În acest context le doresc viitorilor guvernanți să reușească continuarea proiectelor demarate de Guvernul PSD și să ducă la bun sfârșit măcar jumătate din numărul de proiecte realizate de PSD, în cei trei ani cât a guvernat în interesul românilor. Le mai doresc să realizeze o creștere economică, cel puțin la nivelul pe care PSD a reușit să-l atingă în această guvernare, așa „dezastruoasă” cum a fost ea considerată de unii” a mai transmis președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

Articolul precedentAproape în comă alcoolică, la volan, în Gorj!
Articolul următorȘapte zile fără apă caldă la Motru