Primarul Dănuț Birău, primarul din Târgu Cărbunești, a cumpărat un sistem de boxe pe care l-a amplasat pe principalele străzi din oraş, iar locuitorii vor asculta muzică, de dimineața până seara.

Sistemul de boxe, care a costat 12.000 de lei, poate fi folosit și în caz de pericol, transmițând deja anunțuri de interes public din partea Primăriei.

”Am achiziţionat un sistem de radioficare, pe care să-l folosim şi pentru diverse anunţuri, şi pentru atmosferă ambientală plăcută, zic eu, mai ales că vin şi sărbătorile şi o să avem colinde. Iniţial, avem zece difuzoare amplasate pe o distanţă de 1.100 de metri, în zona pieţei două, două către spital, în apropierea staţiilor de microbuz, şi vrem ca anul viitor să ne extindem şi spre aleea liceului. Este o boxă în parcul din faţa primăriei, care acoperă tot parcul“, a declarat Dănuţ Birău, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, citat de Gazeta de Sud.

Locuitorii din Târgu Cărbunești vor asculta muzică, nu discuții politice.

”Lumea cred că e sătulă de politică. Oricum, la noi, şedinţele de consiliu local nu sunt ca în alte părţi, animate cu dezbateri mari. Noi încercăm să fim mai calmi şi să luăm cele mai bune măsuri pentru oraş, în armonie”, a mai declarat edilul orașului gorjean.

Articolul precedentO fetiță în vârstă de 13 ani, rănită grav în incendiul de la Telești
Articolul următorPolițistul adormit, mustrat de șefi