Primarul din Rovinari a anunțat că a început renovarea unor secții ale Spitalului din localitate, urmând ca pe viitor să fie modernizate toate.

Secția Medicală a Spitalului din Rovinari se află într-o amplă renovare, aceste lucrări sunt în conformitate cu normele impuse de Ministerul Sănătății, saloanele vor beneficia de paturi noi, lenjerie nouă, zugrăveli, obiecte sanitare și linoleum, toate lucrările sunt delegate societății Consiliului Local – Servicii Publice Locale Rovinari”, a spus edilul rovinărean.

”În perioada imediat următoare depunem proiecte importante pentru reabilitarea întregului spital, dar și proiecte pentru achiziționarea de tehnică medicală modernă RMN, tomograf și aparatura medicală moderna pentru toate Secțiile spitalului, toate aceste investiții ajung la o valoare de peste 12 milioane de euro”, s-a mai lăudat Robert Filip.

Între timp, Spitalul din Rovinari nu are sufiienți medici, în prezent fiind scoase la concurs 8 posturi de medici primari, specialiști și rezidenți.

Articolul precedentMic cutremur în Gorj
Articolul următorApar parcometrele în Târgu Jiu