Pandurii au suferit a doua înfrângere consecutivă în liga secundă, 1-4 la Clinceni, cu Academica, și se îndreptă spre mijlocul clasamentului.

După eșecul usturător și în mare parte nemeritat de etapa trecută, 1-2 ”acasă” cu UTA, antrenorul Adrian Bogoi l-a schimbat pe portarul Mihai Cotolan – vinovat la primul gol al arădenilor -, însă nici Sălăjan nu a convins.

Academica Clinceni, echipa cu cel mai puternic atac din Liga 2, a început în forță meciul și a marcat de trei ori în primele 32 de minute. Mai întâi a punctat Robert Ion, după o greșeală a fundașului Vasilescu, apoi Vodă a marcat în propria poartă, iar Horșia a punctat din centrul careului pentru 3-0.

George Tudoran a redus din handicap înainte de pauză, aprinzând câteva speranțe în tabăra Pandurilor.

În partea secundă, ”alb-albaștrii” au jucat mai bine, dar fără prea mult folos. Tudoran a avut o șansă de aur să reducă și mai mult din handicap, însă a tras pe lângă poartă dintr-o poziție ideală de gol.

De marcat au marcat tot gazdele, pe final, prin Gliga, stabilind scorul final al primului meci din etapa a 11-a.

Pandurii sunt pe locul 7, cu 18 puncte, însă au adunat unul singur în ultimele trei partide, iar sâmbătă, la Târgu Jiu, vine liderul Sportul Snagov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here