Pandurii Târgu Jiu a prelungit seria de meciuri fără înfrângere în Liga 2 la șase partide, în urma remizei de azi, scor 1-1, pe terenul formației ACS Poli Timișoara, echipă care a retrogradat din prima divizie la finalul sezonului trecut.

Oamenii lui Adrian Bogoi au început mai bine meciul de pe stadionul Electrica din Timișoara, iar golgheterul Pârvulescu a luat la țintă bara transversală în minutul 4. Gorjenii au continuat să controleze jocul și, o jumătate de ceas mai târziu, au trecut în avantaj.

George Tudoran a transformat fără emoții lovitura de pedeapsă acordată de arbitrul Flueran din Craiova, după un fault suferit în careu de Vodă.

Bucuria Pandurilor n-a ținut însă decât câteva minute. Keita l-a învins pe Mihai Cotolan cu un șut în forță, cu pământul, din afara careului și a stabilit scorul pauzei: 1-1!

Avea să se dovedească a fi și scorul final. În partea secundă, gazdele, care veneau după o serie de cinci eșecuri consecutive, au pus presiune pe echipa ”alb-albastră”, însă defensiva gorjeană a rezistat până la final.

Astfel, după 9 etape, Pandurii Târgu Jiu a strâns 18 puncte și ocupă locul 4 în clasament, la egalitate cu Academia Clinceni, locul 3, și la un punct în urma Petrolului Ploiești, care e pe doi. Lider este Sportul Snagov, cu 23 de puncte.

Pentru gorjeni urmează un meci foarte dificil, pe teren propriu, cu UTA, vineri.