Joi după amiază, în Sala Sporturilor Dunărea din Galați, handbalistele de la CSM Galați au pierdut derby-ul nou promovatelor și încheie anul 2022 cu 11 înfrângeri din 11 etape ale Ligii Florilor Mol. Echipa gorjană a câștigat cu 23-18 (14-9) și a urcat pe locul 7 în clasament, cu 15 puncte, iar echipa gălățeană a rămas pe ultimul loc, fără niciun punct după 11 meciuri jucate. Jucătoarele pregătite de Valeriu Costea nu puteau emite mai mari pretenții în condițiile în care au ratat 4 din cele 5 aruncări de la 7 metri de care au beneficiat și au comis nenumărate greșeli atât în apărare, dar mai ales în atac.

CSM Tg. Ju a condus pe tot parcursul meciului, gazdele marcând primul gol abia în minutul 6. Diferența a ajuns la 5 goluri, prima dată în minutul 20, scpr 5-10. În minutul 27 Adrița a redus handicapul la 3 goluri, dar până la pauză doar CSM Tg. Jiu a mai marcat, prin Gavrilă și Coteț, iar scorul la pauză a fost 9-14. 

După pauză Galațiul a început cu două goluri marcate de Lopătaru și Ichim, dar oaspetele au refăcut diferența de 5 goluri de la pauză, scor 13-18 în minutul 38, iar în minutul 49 Gavrilă a dus diferența la 6 goluri, 15-21. Merlă și Bichir au coborât diferența la 4 goluri în minutul 53, scor 17-21. Până la final oaspetele au mai marcat prin Gavrilă și Bucă, iar gălățencele au mai înscris o singură dată, prin Lopătaru, și scorul final a fost 18-23, repriza a doua încheindu-se la egalitate, 9-9.

Pentru CSM Galați au marcat: Ichim -4, Andriță -4, Lopătaru -3, Manolachi -2, Merlă -2, Taivan -1, Corban -1, Bichir -1. 

Pentru CSM Tg. Jiu au marcat: Alexandra Gavrilă – 6 goluri, Oana Bucă -3, Andreea Chiricuţă -3, Cătălina Ciolan -3, Cristina Boian -3, Sabine Klimek -3, Angela Cioca -1, Mirabela Coteţ -1. 

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCozmin Gușă: Coldea sună adunarea trupelor prin Nistorescu. Avem o nouă Divizie „R”, similară celei ceaușiste pentru manipularea manifestațiilor
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET