Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, a fost reţinut de poliţişti după ce, supărat că a pierdut bani la păcănele, a distrus un astfel de aparat.

Prejudiciul cauzat tânăr este în curs de estimare.

„În data de 8 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr, de 29 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în cursul zilei de ieri, tânărul, aflându-se în incinta unei societăți comerciale din orașul Târgu Cărbunești, ar fi distrus monitorul unui aparat de tip slot-machines, pe fondul consumului de alcool și fiind supărat că a pierdut o sumă de bani la jocurile de noroc”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Gorj.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentLEGILE PUTERII | Sorin Cîmpeanu, după prima zi de școală: „Eu îndrăznesc să fiu optimist și să nu ajungem în situația în care să închidem școlile din nou”
Articolul următorRomânia în REALITATE, invitat: CRISTIAN MATEI PANAIT