Persoanele care s-au vaccinat cu schemă completă începând cu data de 3 septembrie, anul acesta, primesc o alocație de hrană în valoare totală de 100 de lei,  informează Direcţia de Sănătate Publică Gorj.

DSP Gorj a distribuit tichetele către centrele de vaccinare și medicii de familie.

Bonurile respective se ridică exclusiv de unde s-a efectuat imunizare.

Alocația de hrană este în sumă de 100 de lei, sub forma a 5 tichete în valoare de 20 lei fiecare.

„Vă informăm că schema de vaccinare completă împotriva COVID-19 cuprinde o doză (vaccin Johnson&Johnson) sau două doze (vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca). Direcția de Sănătate Publică Gorj a distribuit tichetele de masă către centrele de vaccinare și medicii de familie, acestea putând fi ridicate exclusiv de unde s-a efectuat imunizarea. În cazul persoanelor imunizate prin intermediul echipei mobile, tichetele de masă vor fi ridicate de la centrul de vaccinare de care aparține echipa mobilă” se arată într-un comunicat de presă al DSP Gorj.

În această perioadă, vor fi acordate tichete de masă persoanelor vaccinate în luna septembrie, urmând ca până la sfârșitul lunii noiembrie să se distribuie și tichetele pentru persoanele imunizate în luna octombrie, mai spun reprezentanții DSP Gorj.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentPrimele 1 000 de vehicule Dacia Spring în România
Articolul următorDescinderi în 3 județe, rețea de CERTIFICATE COVID FALSE anihilată. Medic, suspectat de zeci de „vaccinări la chiuvetă”