Un agent de poliție din Gorj a tras, atenție, nu mai puțin de 16 focuri de armă într-o mașină în care se afla și un minor. Omul legii a tras un încărcător întreg, asta pentru că șoferul care avea permisul suspendat nu a oprit la semnalele acestuia.

Evenimentul s-a produs după ce polițiștii din Tismana au vrut să oprească un autoturism, însă conducătorul auto, despre care se cunoștea că are permisul de conducere suspendat, a efectuat manevra de mers cu spatele pe o distanță de circa 400 de metri, după care a întors și a demarat.

Unul dintre poliţişti l-a somat pe acesta să oprească, dar pentru că nu a răspuns somației, polițistul a folosit armamentul din dotare, executând nu mai puţin de 16 focuri de armă, un încărcător întreg, în plan vertical și asupra pneurilor autoturismului.

Ulterior, după o distanță de circa 3 km autoturismul urmărit a fost identificat pe raza comunei Ciuperceni, fiind oprit pe marginea parții carosabile.

Surse locale spun că în autoturism se afla şi un minor, însă din fericire, nu a fost rănită nicio persoană.

Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de acțiune a agentului de poliție.

Sursa: Realitatea de Gorj