Poliţiştii din Gorj au reuşit să recupereze o bijuterie în valoare de 20.000 de euro, în urma unor percheziţii desfăşurate în Craiova. Doi tineri au fost reţinuţi.

Poliţiştii au reţinut doi tineri, unul în vârstă de 22 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia și altul de 24 de ani, din comuna Drăguțești. Cei doi sunt bănuiți de săvârșirea furturtului unei brăţări de aur în valoare de 20.000 de euro, aparținând unei femei, de 56 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.

„Polițiștii au continuat activitățile de cercetare, fiind puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Craiova, județul Dolj, ocazie cu care bijuteria a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor, de la locuința unui bărbat, de 41 de ani, din Craiova, județul Dolj, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tăinuire.  Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și tăinuire, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu”, transmit poliţiştii din Gorj.

Articolul precedentDoi tineri din Gorj au tâlhărit o femeie, după ce scosese bani de la bancomat
Articolul următorAvertisment CNAIR. Ce se întâmplă cu materialul antiderapant împrăștiat pe carosabil